Magazin de ceaiuri si accesorii pentru ceai
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Blog

Povestea narghilelelor

Nu, nu este o poveste rupta din noptile magice ale Seherazadei, este o poveste -surpriza, o poveste in imagini  spusa prin obiectivul aparatului foto de Ionut Tarcea  pe care o veti putea urmari fila cu fila  in Salonul Mare al ceainariei incepand de vineri ,14 Ianuarie . Fara a deconspira prea mult din ideea mini-expozitiei va spunem doar ca aceasta   a luat nastere la Istanbul, unde pe parcursul unui workshop de sase zile ce a avut ca principala tema “Semnificatii ale culturii locale”, Ionut a intrat in atmosfera traditionala, a captat detalii si aspecte ale consumului de tutun de narghilele si ale derularii procesului de fabricatie a acestora, intr-o maniera proprie si moderna.

vezi tot articolul

Mos Craciun asculta Povesti din Lumea Mare

Da ,e cat se poate de adevarat! Sambata , 11 decembrie il puteti intalni pe Mos incepand cu ora 12,30 in Salonul nostru Mare ce va fi impodobit corespunzator ( :-) ) pentru editia a 10-a a Povestilor din Lumea Mare .

V fi o editie surpriza in care toti cei ce -si vor lua inima-n dinti si ii vor povesti  Mosului o scurta impresie de calatorie din anul ce tocmai se incheie vor primi cu siguranta un cadou . Iar cadoul organizatorilor pentru toata lumea va fi invitatul special ,Tudor Totoescu, care mai ceva ca insusi Mosul a dat recent o raita feroviara (si nu numai ) prin Rusia, Mongolia, China/Hong Kong, Vietnam, Indonezia si Malaezia. Promitator ,nu?

vezi tot articolul

 

Platou Merry X-mas  

68.00 85.00 RON (cu TVA)

Tea for One - Christmas Eve  

71.20 89.00 RON (cu TVA)