Magazin de ceaiuri si accesorii pentru ceai
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Termeni si conditii

Introducere

Continut site si Copyright


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boala. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist.Vizitarea si plasarea comenzilor pe site-ul http://magazin.greentea.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi descrise in capitolele urmatoare. Daca nu sunteti de acord cu  termenii si conditiile prezentate mai jos, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezentate pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea www.greentea.ro

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de www.greentea.ro. Pentru a putea prelua informatiile furnizate pe acest site aveti nevoie de aprobarea scrisa a administratorului www.greentea.ro.  Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al www.greentea.ro.

Siglele prezentate pe acest site sunt marci inregistrate.

Orice incalcare a acestor conditii va fi solutionata ulterior de autoritatile abilitate. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor Internationale cu privire la Drepturile de Autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

www.greentea.ro  ofera acces liber si nelimitat la acest site si va permite sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si informative.

Modificari ale site-ului

www.greentea.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate pe acest site. Se poate intampla sa existe erori de operare, iar unele informatii sau pretul pot fi modificate de catre detinatorul site-ului, fara a anunta in prealabil.

www.greentea.ro  nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

www.greentea.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Confidentialitate

www.greentea.ro va garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe acest site. Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: procesarea comenzilor, raspunsul la intrebarile dvs., abonarea la newsletter via email, livrarea comenzilor si a materialelor promotionale.

Cont client

Pentru a va crea un cont de utilizator pe site-ul www.greentea.ro trebuie sa efectuati urmatorii pasi:
1. Accesati butonul " UTILIZATOR NOU ", din partea dreapta de sus a site-ului
2. Completati campurile afisate cu datele solicitate. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
3. Selectati butonul “Continua” pentru finalizarea crearii contului.
4. De fiecare data cand vreti sa va logati accesati butonul " LOGIN CLIENTI " din partea dreapta sus a site-ului si introduceti adresa de e-mail si parola pe care le-ati ales la crearea contului.

 

Platou Merry X-mas  

68.00 85.00 RON (cu TVA)

Tea for One - Christmas Eve  

71.20 89.00 RON (cu TVA)