Magazin de ceaiuri si accesorii pentru ceai
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Transport , livrare, conditii de retur

MODALITATI  DE  EXPEDIERE  SI  COSTUL  TRANSPORTULUI:

Ne pare rau, dar nu expediem colete prin Posta Romana.

Calculare cost transport: 

Livrarea se face numai prin curier.

Costul unui colet este de 17 lei ( in limita a  2 kg) si se va adauga automat la costul final al comenzii . Pentru coletele mai mari de 2 kg, se va aduga 1 leu pentru fiecare kg in plus.

Costul transportului este suportat de catre cumparator. Acesta este tariful firmei de curierat Fan Courier, cu care colaboram si este valabil numai pentru localitatile din tara in care exista sediu Fan Courier.

Coletele care vor fi livrate in afara localitatilor in care exista un sediu Fan Courier, vor fi taxate suplimentar, costul transportului reprezentand acesti kilometri externi. Daca sunteti in aceasta situatie, recomandarea noastra este sa ne sunati inainte, pentru a afla costul de transport. 

Daca doriti o alta companie de curierat, va rugam sa specificati acest lucru la "observatii", atunci cand plasati comanda. Nu va putem specifica insa costul in cazul in care veti opta pentru o alta companie. 

In functie de ora la care s-a primit comanda, localitate, etc., pentru produsele aflate in stoc, livrarea se face in decurs de 1 - 2 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

In Bucuresti, puteti alege varianta de a va ridica coletul direct din magazinul nostru din cadrul Ceainariei GreenTea.

Adresa magazinului GREENTEA este:

Ceainaria GreenTea

Str. Dr. Burghelea Nr. 24,  Sector 2,  Bucuresti

Atat ceainaria, cat si magazinul sunt deschise:

Luni - Vineri: 10- 23 

Sambata - Duminica:  12- 23

Puteti  plasa comanda:

- telefonic: 0743 338 777

de luni pana vineri, intre orele 10 - 18

- sau prin e-mail: magazin@greentea.ro

inclusiv in week-end, procesarea insa se va face in zilele lucratoare (de luni pana vineri).

 

Conditii de retur 

 

Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". 

 

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator iar produsul pe care doriti sa-l returnati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs Cumparatorul nu va plati transportul doar in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre noi in calitate de vanzatori .


Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne sesizati printr un email la adresa magazin@greentea.ro in care sa specificati motivul pt care doriti returnarea produsului/produselor  si sa ne indicati contul in care doriti sa primiti contravaloarea acestora .

Daca doriti schimbarea produselor cu alte produse similare  costurile de retur si de expeditie ale noilor produse vor fi suportate de catre dvs in calitate de cumparator .

Produsul pe care doriti sa-l schimbati sau returnati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa 

Ceainaria GreenTea

Str. Dr. Burghelea Nr. 24,  024032 ,Sector 2,  Bucuresti


Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie folosit  sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. VA rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite , cu urme de uzura.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in emailul prin care solicitati returul . Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

 

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.


Pentru informatii suplimentare, puteti suna de luni pana vineri, intre orele 10 - 18, la numarul de telefon 0743 338 777.

 

Platou Merry X-mas  

68.00 85.00 RON (cu TVA)

Tea for One - Christmas Eve  

71.20 89.00 RON (cu TVA)